Betonza consument

Kwaliteit staat bij ons voorop

Kwaliteit is onze reclame, dit maken wij ook graag waar. Bij Betonza kun je terecht voor alle soorten boringen, frezen van sleuven en het zagen in beton, (natuur)steen en asfalt.

Wij boren, frezen en zagen hierbij met stofarme apparatuur. Hierdoor blijft jouw bad-, woon- of slaapkamer stofvrij om meteen weer in gebruik te nemen.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Via het contactformulier kun je een geheel vrijblijvend voorstel aanvragen.

Temmen & Koop

Technische installatiewerkzaamheden, zoals het laten aanleggen en aansluiten van vloerverwarming, kun je ook door ons laten uitvoeren. Ons zusterbedrijf Temmen en Koop is hierin gespecialiseerd. Zij verkopen en installeren vloerverwarmingssystemen en alle bijbehorende producten. Onze dienstverlening omvat projecten, infrezen en (ver)leggen van vloerverwarming, beton boren en zagen.

Naar Temmen & Koop

De Vloerverwarmingspecialist

Naast zakelijke vloerverwarmingsprojecten kunnen particulieren ook bij ons terecht. Ons zusterbedrijf De Vloerverwarmingspecialist heeft jarenlange ervaring in het infrezen en de aanleg van vloerverwarming. Zoals de naam al zegt zijn ze een echte specialist op dit vlak.
Zij adviseren je graag persoonlijk over de mogelijkheden en de juiste keuze van jouw vloerverwarmingsinstallatie.

Meer over de vloerverwarmingspecialist
Meer informatie of contact?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact